Vapaa-ajan toiminta

Vapaa-aika leväniemessä 

Leväniemessä järjestetään monenlaista toimintaa, joihin asukkaat voivat valintansa mukaan osallistua. Säännöllisesti kokoontuvia piirejä ovat iltaryhmät sekä mm. miesten- ja naistenpiirit, käsityö-, liikunta-, kokki-, musiikki- ja taidepiirit. Kiinnostusten mukaan käydään ratsastamassa, keilailemassa, elokuvissa sekä järjestetään tapahtumia Leväniemen alueella: saappaanheittokilpailut, karaokelaulajaiset, leikkimieliset olympialaiset, vuodenkierron mukaiset teemapäivät ym. Vuosittain järjestetään myös pilkki- ja rantaongintakilpailut.

Luonto osana vapaa-aikaa

Leväniemen kaunis pihapiiri ulottuu metsään ja järveen. Hoidettu puutarhana istutuksineen ja oleskelualueineen tarjoaa hyvät puitteet myös omaehtoiseen ulkoiluun ja oleiluun. Meillä on esteetön ranta-alue, suuri grillikatos, rantasauna ja uimaranta laitureineen. Kesäkaudella ohjattu uiminen, veneily ja rantaoleilu kuuluvat vakiotoimintoihin.

Asiointi ja kyläily

Kirjastoauto käy Leväniemessä kahden viikon välein. Kaupassa ja muualla asioimassa käydään sovitusti ja tarvittaessa autetusti Karviossa, kirkonkylällä tai lähikaupungeissa.

Vapaa-aikaa voi viettää myös vierailemalla toisten asukkaiden luona tai kutsumalla vieraita kotiin.